3 toffe Nederlandse modemerken voor mannen en vrouwen

Geplaatst op

Dat ze in Frankrijk en Italië modebewust waren wisten wel al, maar wist je dat Nederlanders toch ook wel erg goed weten wat mode is? Onze koude kikkerlandje heeft namelijk genoeg mooie bekende labels en merken op de markt gebracht. Waarvan een groot deel zelfs over de hele wereld te verkrijgen is. Lees hieronder minder over onze prachtige Nederlandse merken:

Daily Paper

Het label Daily Paper is opgericht in 2012 en is inmiddels in 25+ landen verkrijgbaar. Het staat bekend om de streetwear stijl kleding die zij verkopen. Ze komen zo een 4x per jaar uit met een nieuwe collectie. Deze mannen en vrouwen collecties zijn geïnspireerd op de Afrikaanse stam. Om vernieuwend te blijven zijn ze telkens op zoek naar mooie samenwerkingen om collecties mee uit te brengen. Zo hebben zij in samenwerking met PUMA hele toffe sneakers ontwikkeld. Naast Puma en andere bekende modemerken hebben ze ook samengewerkt met bijvoorbeeld het Van Gogh Museum in Amsterdam. Hoe tof is dat? De kleding van Daily Paper koop je in een van hun winkels. Daily paper is uiteraard ook een optie. 

Denham

Denham is het welbekende merk van de spijkerbroeken. Dit merk is opgericht in 2008. Bij Denham kan iedereen wel slagen. Ze brengen broeken uit in verschillende soorten stijlen, zoals vintage, eigentijds en klassiek. Ben je nog op zoek naar een spijkerbroek? Dan moet je zeker eens langs de Denham winkel gaan. 

Scotch & Soda

Scotch & Soda is een bijzonder mooi merk en heeft bijzonder mooie winkels. De stijl kan je omschrijven als klassiek en vintage. Ze verkopen kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De kleding heeft vaak veel details en is van erg goede kwaliteit. Zij halen inspiratie voor hun nieuwe collecties vaak uit schilderijen, gedichten, monumenten en al het andere op de wereld wat inspireert. De kleding zelf worden hierdoor ook ware kunstwerkjes.

Gerelateerde berichten

Over ons

We blijven je inspireren met mooie content, dus lees onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ promisesringen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden