STAPELRINGEN: DE TREND DIE MAAR TRENDY BLIJFT

Geplaatst op

Een trend die niet snel lijkt te verdwijnen, is de stapelring. Wat is een stapelring, vraag je je af? Goede vraag. Heel eenvoudig, stapelringen zijn ringen die op elkaar gestapeld kunnen worden. Meerdere ringen worden op één vinger gestapeld en meerdere ringen worden aan beide handen gedragen.

Leuk weetje: stapelringen passen erg goed bij andere sieraden. Bijvoorbeeld een mooie armband of een chique Omega horloge.

Maar hier is de deal:

Elke ring kan een stapelbare ring zijn als je maar hard genoeg je best doet. Serieus! Bij sieraden draait alles om mode en stijl. Als jouw persoonlijke stijl vraagt om het stapelen van ringen van verschillende metalen, maten, edelstenen en kleuren, dan moet dat maar! Draag het met vertrouwen en niemand zal je vreemd aankijken.

Er zijn zoveel verschillende manieren waarop je stapelringen kunt dragen. Als je moeite hebt om uit te vinden wat de beste stapeltechniek is voor jouw persoonlijke stijl, geen zorgen. Hieronder geven we enkele tips voor het stapelen van ringen en enkele van onze favoriete stapelbare ringcombinaties die je als inspiratie kunt gebruiken.

Stapelbare ringen 101

Allereerst is het belangrijkste om te onthouden dat er geen goede of foute manier is om deze look te bereiken. Als je houdt van hoe je ringcombinatie eruit ziet, is dat het enige dat telt. Toch zijn er enkele tips om je te helpen een opvallende look te creëren zonder te overdrijven.

Om te beginnen moet de stapel het middelpunt zijn van al je ringen. Niet op elke vinger moeten meerdere ringen worden gestapeld; dat zou overdreven zijn. Probeer in plaats daarvan drie of vier ringen op één vinger te stapelen en combineer deze stapel met midiringen, duimringen en/of andere dikkere ringen aan andere vingers. Dit geeft een meer samenhangende look en zorgt ervoor dat de stapel opvalt tussen de rest van je ringen. Het aantal ringen dat je aan elke hand draagt, bepaal je helemaal zelf. Maar hoewel stijl je belangrijkste prioriteit is, moet je ook rekening houden met beweging. Wat voelt het meest comfortabel? Laat je modestatement je dagelijkse activiteiten niet belemmeren.

Personaliseer je stijl

Sieraden worden gebruikt als een manier om uit te drukken wie we zijn als individuen, en stapelbare ringen bieden de perfecte kans om dat te doen! Een geweldige techniek voor meer gedurfde persoonlijkheden is het mixen en matchen van texturen, ontwerpen en kleuren. Zin om geel goud te combineren met wit en rosé goud? Ga ervoor! Wil je een gedurfd, vintage stuk stapelen tussen twee kleine bandjes? Er is niemand die je tegenhoudt! Wees creatief en speel met verschillende combinaties die echt je wilde stijl laten zien.

Als je iets minder wild bent, kun je stapelbare ringen zeker ook dragen! Blijf trouw aan wie je bent en speel op veilig. Stem je ringen op elkaar af door het bij één soort metaal te houden. Coördineer edelstenen en grootte zodat al je ringen uniform zijn. Je kunt zelfs je verlovingsring en trouwring in de mix meenemen. Laat ze aan je linkerhand en stapel ze er gewoon omheen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We blijven je inspireren met mooie content, dus lees onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ promisesringen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden